Gå till innehåll

Michael Jonsson

Medlem
 • Innehållsräknare

  38
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  7

Michael Jonsson senast vann den dag 15 Maj 2020

Michael Jonsson hade det mest gillade innehållet!

Webbplatsen Anseende

10 Good

Kontoinformation

 • Är du medlem i Naturskyddsföreningen?
  Ja
 • Kretstillhörighet
  Umeå, Nordmaling, Vännäs
 • Är du förtroendevald?
  Nej
 • Intresseområden/nätverk
  Rovdjur, vatten, våtmark, skog
  Bloggar på naturstacken.com

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Kommer det zoom-info här inför mötet?
 2. Malin tänker tala lite om kommunens miljö/naturarbete och lyssna på eventuella frågor och tankar. Jag såg just precis att Tre kronor spelar kvartsfinal samma kväll som mötet. Stora idrottsevenemang är alltid en motståndare till föreningslivet.
 3. Det verkar flyta på bra. Det blev lite kaos här då en nära släkting hamnade på intensiven. Jag har några hektiska dagar gällande andra saker, men på fredag ska jag vara ledig är tanken.
 4. Vuxenskolan - patricia Sydlén - heter kontaktpersonen borde skapa ett evenemang med anmälan.
 5. Nja, det kommer ingen direkt Vännäsbild i tankarna. Jag tror nån kunnig kanske ska fotoshoppa NF-loggan med t ex Vännäslogga? Jag har tyvärr inget bra bildbehandlingsprogram längre
 6. Sorry, jag kände att det inte blev rätt ord för din tjänst när jag satt och skrev inlägget. Malin Karlsson, tidigare på Lst nu på kommunen kommer till mötet. Hon tänker ge lite info, och även lyssna på synpunkter.
 7. Nu är följande publicerat på några facebooksidor i Vännäs Hej där. Naturskyddsföreningen i Umeå med omnejd vill lära känna dig. Och du kanske vill lära känna Naturskyddsföreningen lite bättre? Är du medlem eller vill bli så kommer Naturskyddsföreningen att bjuda in till en träff den 23 maj 18:30 på Vuxenskolan (precis, där bredvid Swedbank) Det blir en informellt träff bara för att lära känna andra medlemmar. Det finns 3-400 medlemmar i och kring Vännäs, men majoriteten är nog tysta medlemmar. Finns det frågor du som medlem tyc
 8. @Owen Laws- det stämmer nog att kretsarna får bekosta, men precis som riks betalar för allas deltagande vid vissa evenemang så borde länet bekosta en del evenemang - som en sån viktig sak som artskyddsjuridik. För att skydda natur i hela länet så borde länet stå för kostnaderna. Ingen kritik till någon för det som varit, utan mer ett önskemål inför framtiden.
 9. hittar ingen mejladress till Owen som jag kan lägga med i facebookinläggen.
 10. Nu har jag skickat en fråga till Malin, tidigare Lst nu på kommunen om hon vet någon som kan närvara
 11. Jag har nu bokat lokal på Vuxenskolan 18:30 den 23.e maj. Jag tänker skriva i ett par facebokgrupper för Vännäs om den kommande träffen för att folk ska hinna planera. I inlägget tänker jag även lägga lägga ut mejladressen till Owen så att folk som är osäkra på om deras mejl finns, ska kunna komma med i länets mejllista. Steg två är ett facebookevent när vi har bokat någon föreläsare av något slag. Samt info via de vanliga kanalerna på sociala medier. All anmälan ska ske till vuxenskolan - då sker automatiskt uppdatering om det sker några förändringar typ byte av lokal osv
 12. Utbildningen har redan varit. Tycker är otroligt synd att inte Länsförbundet tog det här på sitt bord. Artskyddsjuridik berör hela länet, inte enskilda kretsar. Det var en otroligt viktig utbildning i artskyddsjuridik där utbildningsledaren var från rikskansliet. Att det fanns en sån bra chans för länets medlemmar att utbilda sig i juridiken kring artskydd, själva grunden för Naturskyddsföreningen, är tillfällen vi inte får missa.
 13. Nu är det bokat den 23:e maj 18:30
 14. Ja, det finns några framgångsrika ekobönder i Vännäs. Jag kom dock på att maj kan vara en svår månad att få en bonde att gå från vårbruket, men vi kan ju kolla läget. Det finns tid att spåna fram "gästtalare". Det viktiga är att mejla och informera berörda medlemmar i god tid om ett möte den 23.e. det går att komplettera med information senare.
×
×
 • Skapa nytt...

Viktig information

För att använda forumet måste du godkänna våra Användarregler och Integritetspolicy