Gå till innehåll

Owen Laws

Members
 • Innehållsräknare

  92
 • Gick med

 • Besökte senast

Webbplatsen Anseende

0 Neutral

Kontoinformation

 • Är du medlem i Naturskyddsföreningen?
  Ja
 • Kretstillhörighet
  Umeå, Nordmaling, Vännäs
 • Är du förtroendevald?
  Nej
 • Intresseområden/nätverk
  Cykelansvarig för Umeå-kretsen, admin för Cykelstaden Umeå på Facebook.

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Ja @Michael Jonsson.... min erfarenhet är att folk inte går på sådana träffar, att det behövs mer som lockar. Vad tycker du @Marcus? Michael du skrev också att någon från kommunen skulle kunna komma och informera om natur/miljö. Känner vi till någon bra?
 2. Medlemsutskick ska ut snart, tar med detta. Men det når bara de som anmält e-postadress. Bra med marknadsföring i sociala medier också.
 3. Tillbaka från fjällen nu @Michael Jonsson, otroligt härligt. @Marcus är det någon från Umeå-kretsen som kan vara med? Vem tar på sig att marknadsför detta Marcus? Länsförbundet kan nog ta det då det ligger inom ramen för Verksamhetsplanen, men jag behöver veta för att förankra utgifter då det inte finns några summor budgeterade i förväg (men pengar finns). Vilka tider handlar det om Michael, har du bestämt nåt med Vuxenskolan (var det visst?)? Hoppsan, nu ser jag: kl. 18.30. Visst vore det bra med en gäst/tema?
 4. Länsförbundets styrelse fick tidigt information om seminariet, och jag lade ut information på hemsidan om det. Det var dumt av mig att inte hänvisa dig direkt till Umeåkretsen @Michael Jonsson istället för att tagga Marcus här i forumet. Det finns så många kommunikationssätt nu för tiden, ibland väljer man fel. Jag tror inte att länsförbundet normalt ersätter enskilda medlemmar för konferensdeltagande, utan då hänvisas till kretsen.
 5. Är på fjälltur några dagar @Michael Jonsson, Gåsen och sylarna. Hör av mig igen måndag eller tisdag!
 6. Okej.... Men något måste man "bjuda på". Du hade idéer om att bjuda in typ ekobönder?
 7. När det gäller att göra inlägg i gruppen, så har jag förtydligat genom att ändra namnet på menyn där man kan göra inlägg, den heter nu "Klicka här för att diskutera". I varje grupp så kan man lägga in en eller flera diskussionsforum, där man kan lägga in en eller flera "forumtrådar". Lite snurrigt, men man vänjer sig: https://www.forum-vasterbotten-naturskyddsforeningen.se/forum/86-klicka-här-för-att-diskutera/ Jag tror det vore bättre att diskutera där ifall vi vill ha mer än en tråd i ämnet, då kan det bli rörigt här i Vännäs-forumet om det även görs andra inlägg (trådar). Kan bli svårare att hålla reda på och rörigare för ´de som är intresserade av andra ämnet. Det är iaf det som är tanken med grupper och det skulle vara en bra skarp övning för oss att nyttja gruppen - om ni orkar! Jag skulle kunna göra gruppen öppen för alla. @emeliearkadhar har släppt in dig där nu. Missade att du hade sökt inträde
 8. Ja, jo, alltså risken är att inte så många kommer om man inte marknadsför grejen. Det är det som presentationen kring Staffanstorp-satsningen går ut på. Jag har också en del tid i min tjänst att lägga på det.... Du pratade t ex om att bjuda in bönder @Michael Jonsson, är det fortfarande aktuellt?
 9. Den 23 maj skulle fungera för mig @Michael Jonsson, upptagen på kvällen den 21/5. Men om någon från Umeåkretsen kan vara med så är det iofs inte nödvändigt att jag är med. Vad säger umeåkretsen @Marcus, @emeliearkad? Vi behöver så fort som möjligt fundera på bra infallsvinklar för marknadsföringen av mötet!
 10. Ja tack @Marcus! Hela styrelsen får gärna gå med i den stängda gruppen för att följa. (Jag tror det äe bra att ha en grupp för den diskussionen, men kanske det är onödigt att gruppen är stängd?)
 11. Bra initiativ @Anja! Har du kontakt med styrelsen för NF Umeå också? Kanske skulle göra ett inlägg på facebooksidan t ex?
 12. Pratade igår med Magnus Holmström (som äger Fiskecenter i Umeå, som enligt honom är Sveriges största renodlade flugfiskebutik). Jag berättade om Daniels föreläsning. Han nämnde att Christer Borg ska ut på medlemsvärvningsturné i landet snart och Magnus undrade ifall Naturskyddsföreningen är intresserade av att samarbeta kring en föreläsning! Jag hänvisade till Umeåkretsen @Marcus (och lovade mejla över kontaktuppgifter), men det kanske är något som flera kretsar kan vara intresserade av? @Peter Lugnegård@Kristin Allebrink@Annlouise hansson? I så fall kanske länsförbundet skulle samordna @emeliearkad? Ännu inget om föreläsningsturnén på hemsidan, så det är nog än så länge bara tilltänkt eller i planeringsstadie. Bra att haka på tidigt om det är intressant, lättare att få de datum man vill ha. https://alvraddarna.se
 13. @Christine Nu är det klart att jag åker med Emeli. Kan hända att det finns plats för fler, harinte riktigt koll. Det varen liten bil
 14. Hej! Förlåt sent svar @Christine, jag tror det blir så att jag åker med @emeliearkad. Avvaktar hennes svar. Det blir ett bra tillfälle att träffas då vi förmodligen kommer att ha mycket med varandra att göra om hon blir vald till ordförande och blir min arbetsledare framöver (som vik verksamhetsutvecklare). Återkommer när det är klart!
 15. Bussen till Vindeln går kl. 07.20 från Vasaplan.
×
×
 • Skapa nytt...

Viktig information

För att använda forumet måste du godkänna våra Användarregler och Integritetspolicy