Gå till innehåll

rbh

Medlem
 • Innehållsräknare

  4
 • Gick med

 • Besökte senast

Kontoinformation

 • Är du medlem i Naturskyddsföreningen?
  Ja
 • Kretstillhörighet
  Lycksele
 • Är du förtroendevald?
  Ja
 • Om du är förtroendevald, ange ditt/dina uppdrag
  Styrelsemedlem Lycksele
 • Intresseområden/nätverk
  Vatten, gruvor

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

rbh's Achievements

1

Webbplatsen Anseende

 1. Upptäckte nyligt att Trafikverket besluta upplåta tvärbanan till Skanska (med ensamrätt), så de kan bygg en tågtestanläggning. Trafikverket brydde sig inte om skrivelse från Inlandsbanan att de gärna tog på sig förvaltningen av banan för gods/persontrafik i samarbete med testverksamheten. Inlandsbanan överklagade till Regeringen som avvisade överklagan. Om man öppnar tvärbanan för godstrafik, kan kapaciteten på övre stambanan öka med 25%! Nu blir tvärbanan privat i 30 år. Jag har en del funderingar kring hanteringen. Någon som är mer insatt, som kan slå mig en signal? tel 070-30 90 143.
 2. Zoom har idag uppdaterat sin klient på flera plattformat.Nu fungerar 64 bitars klienten för Debian version 8 och högre (alltså även aktuell version Debian Buster (10)).Nerladdning från https://zoom.us/downloadVersion Version 3.5.392530.0421
 3. Är det fler än jag som inte kan installera Zoom-klienten på datorn, så finns ju nödlösningen att köra på telefonen. I varje fall om man använder android. Då finns "ZOOM Cloud Meetings" i Google Play. Det blir lite svårt se delade dokument visserligen... Jag vet inte hur det ser ut för Apple-användare. Jag använder Debian Linux version 10 (Buster). Den Zoomklient som finns för nerladdning på https://zoom.us/download, är för Debian v. 8, en uråldrig version som av säkerhetsskäll inte skall användas. Jag ringde och pratade med Riks för kanske en v. sedan, inte hört något. Har nu lagt ett supportärendet till Zoom och mejlat Riks. Finns det någon annan än jag som använder Linux och speciellt Debian Linux?
 4. Hej! Jag försökte posta en fråga i Förtroendevalda i hela länet, det gick inte... Har en fråga om medlemsregistret. Hittade inget annat lämpligt forum här. Jag har för mig att det funnits ett forum för registret på Naturkontakt, men nu hittade jag det inte.
×
×
 • Skapa nytt...

Viktig information

För att använda forumet måste du godkänna våra Användarregler och Integritetspolicy