Gå till innehåll

Eman

Medlem
 • Innehållsräknare

  8
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  2

Eman senast vann den dag 10 april 2019

Eman hade det mest gillade innehållet!

Webbplatsen Anseende

3 Neutral

Kontoinformation

 • Är du medlem i Naturskyddsföreningen?
  Ja
 • Kretstillhörighet
  Vilhelmina
 • Är du förtroendevald?
  Ja
 • Om du är förtroendevald, ange ditt/dina uppdrag
  Ledamot vilhelminakretsen
 • Intresseområden/nätverk
  Intresserad av framförallt skogsfrågor men även miljö i allmänhet

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hej! Ja vi har en facebooksida. Naturskyddsföreningen Vilhelmina. Kunde inte kopiera länken men om du söker på det så ska det nog dyka upp. /Emanuel
 2. Fågelutflykt till Risträsk. Lördag 11/5 kl. 8:00 med samling på kommunparkeringen för samåkning. Vi besöker fågeltornet vid Risträsket och spanar efter vårfåglar. Sture Gustafsson från Åsele är dagens guide. Medtag fika och gärna egen kikare. Vid frågor, 073-0930920. Väl mött!
 3. ÅRSMÖTE NATURSKYDDSFÖRENINGEN I VILHELMINA DU ÄR VÄLKOMMEN TILL FÖRENINGENS ÅRSMÖTE TORSDAGEN DEN 21 MARS KL. 18:30 MALGOMAJSKOLAN SAL 213 FÖRUTOM ORDINARIE FÖRHANDLINGAR BJUDER VI PÅ FIKA OCH PETER LYAGER VISAR OCH BERÄTTAR OM BILDER MED TEMA FÅGLAR. VÄL MÖTT TILL ETT TREVLIGT ÅRSMÖTE!
 4. Hej! Jag tycker mig minnas att jag läst ett policydokument ang. skog där föreningens ståndpunkt stod föreskriven men jag kan inte hitta den nu. Minns jag rätt och är det isåfall någon som kan länka den till mig här? Eftersöker speciellt ståndpunkt för contorta. /Emanuel
 5. Hej! Som Sture nämner lämnade jag in ett hos oss i Vilhelmina också. Vi är några stycken här som spånar på att lämna in fler medborgarförslag som en uppföljning eller komplettering till detta. Förslag som riktar sig mot ett specifikt område, t.ex. "Veg. kost som norm i kommunal verksamhet" eller något för att fasa ut engångsartiklar som pappmuggar i den kommunala verksamheten. Jag ska försöka komma ihåg att uppdatera här om vi lämnar in något eller om vi får respons på detta.
 6. Naturskyddsföreningens LuciaträffVälkommen måndag 10/12 kl. 18:30 på Malgomajskolan, sal 213. Bildvisning med Isak Vahlström och på temat Mongoliet- får, fåglar och folk.Vi bjuder på kaffe och fika. Naturskyddsföreningen i Vilhelmina, Svenska turistföreningen och Studiefrämjandet.
×
×
 • Skapa nytt...

Viktig information

För att använda forumet måste du godkänna våra Användarregler och Integritetspolicy